Nothing found

Kontakt oss

Har du behov for å feilmelde, bestille konsulentoppdrag, sende en prisforespørsel, bestille utstyr, fakturaspørsmål eller annet, vennligst trykk på knappen «Kontaktskjema» og fyll ut.

Kontaktskjema »
 • Tekniske henvendelser

  Henvendelser for å melde feil eller bestille et oppdrag, vennligst fyll ut skjemaet på toppen av siden eller send oss en e-post.
  For å kunne hjelpe deg raskest mulig ønsker vi følgende informasjon: Kundenavn, berørt lokasjon, lokal kontaktperson og kontaktinformasjon samt beskrivelse av feil

 • Oslo

  Vårt hovedkontor ligger sentralt til på Helsfyr. Kontoret betjener private og offentlige kunder til hele Østlandsområdet men har også kunder spredt utover hele landet. Adminstrasjonen til Datametrix er lokalisert i Oslo.

 • Stavanger

  Datametrix Stavanger er et ungt dynamisk miljø i vekst, som jobber med mange spennende kunder – blant annet innen olje & gass sektoren. Vi har et proaktivt salgsapparat, og et dyktig team av konsulenter som jobber for våre kunder både på land, og offshore.

 • Bergen

  Bergenskontoret holder til i nye og flotte lokaler i Kronstadparken. Vi består av et meget kompetent salgsteam som har kunder spredt utover hele regionen, både offentlige og private. Vi har en meget dyktig konsulentavdeling som bistår våre kunder.

 • Ålesund

  På regionskontoret i Ålesund sitter det tekniske konsulenter med høy kompetanse og en egen salgsavdeling med erfarne rådgivere. Vi holder til i lyse og moderne lokaler i sentrum av byen. Kontoret betjener private og offentlige kunder i Møre og Romsdal.

 • Trondheim

  Datametrix Trondheim er vårt eldste og største regionskontor. Vi har topp kompetente konsulenter innenfor alle de tjenestene vi leverer og har nettopp flyttet inn i moderne lokaler på Grilstad Marina. Her har vi byens mest avanserte løsninger for videokonferanse i tillegg til at vi kan demonstrere løsningene vi leverer.

 • Tromsø

  Vårt nordligste kontor ligger i Tromsø og består av et dyktig salgsteam og en meget erfaren konsulentavdelingen som alltid er klar for å bistå våre kunder.

 • Daxcom AB Stockholm

  Daxcom AB skal være en ledende leverandør av kundespesifikke IP-løsninger, og dekke svenske og nordiske kunders behov for systemintegrasjon. De er et heleid datterselskap av Datametrix AS i Norge.

 • Daxcom AB Gøteborg

  Daxcom AB har også etablert et kontor i Mölndalen kommune i Gøteborgs området.

 • Datametrix Singapore PTE. LTD.

  For å komme enda tettere på kundene og betjene dem der de er, og der de har behov for en partner, har Datametrix nylig etablert seg med datterselskap i Singapore, Datametrix Singapore Pte Ltd.