Nothing found

Digitalisering, sikkerhet og digital kundereise

Meld deg på vårt årlige kundearrangement 31. august i Stavanger

Er digitalisering, sikkerhet og den digitale kundereisen temaer som opptar din virksomhet? Hvilke muligheter ligger det i ny teknologi og hva betyr dette for virksomhetens fremtid?

Digitalisering, sikkerhet og digital kundereise

Vi har sydd sammen en spennende agenda som adresserer muligheter og utfordringer i det teknologiske fremtidsbildet. Vi gjentar suksessen fra i fjor og seiler ut til nydelige Natvigs Minde.

Meld deg på arrangementet i dag, vi gleder oss til å se deg!

Program

10:30 Oppmøte Steinkarkaien ved Norsk Oljemuseum i Stavanger
11:00 Avreise Steinkarkaien med båt
11:20 Velkommen og praktisk informasjon av Natvigs Minde
11:30 Lunsj
12:15 Presentasjon av samarbeidspartnere
12:30 Velkommen
13:00
Hovedhuset: The Network.Intuitive
Cisco har introdusert Nettverkets neste æra: Intuitiv, kontekstuell læring og tilpasning, hvor nettverket gjenkjenner og forutser hendelser før de lager problemer. Både dagens og fremtidens utfordringer rundt digitalisering, med økt kompleksitet og sikkerhetsutfordringer må adresseres med en helt ny nettverksarkitektur og tilnærming til drift og vedlikehold. Vi ser en eksponentiell økning av antall nettverkstilkoblede enheter introdusert ved IoT, og trusselbildet endres stadig hurtigere. Cisco har derfor redesignet nettverksarkitekturen, med ny innovasjon i alle ledd. Automatisering, Maskinlæring, Innsikt – som eksempelvis gjør oss i stand til å oppdage sikkerhetstrusler i kryptert trafikk (som eneste selskap i verden) og forenkler planlegging, design og drift av forretningskritiske nettverk og applikasjoner. Stikkord: Software Defined Access, DNA Center, New Generation Network Switching Series (Catalyst9000 series),  Encrypted Traffic Analytics og Nedwork Data Platform (Network Telemetry & Analytics).
Foredragsholder: Jan Solhøy, Cisco
13:30 Pause
13:45
Hovedhuset: Smarte bygg 
Hvorfor skal man gjøre byggene sine smarte? Hvilken verdi gir det brukerne? Vi ser på eksempler i praksis.
Foredragsholder: Jens Petter Reinertsen, Skarpe

Sjøhuset: Next Generation Firewall
Foredragsholder: Cisco
14:15 Pause
14:30
Hovedhuset: Sikkerhet 2.0
Den digitale grunnmuren har i det siste blitt ristet som ved ett jordskjelv i hele verden, og truer cybersikkerheten til et stort antall bedrifter. Grunnmuren slår sprekker og bedriftseiere føler seg utrygge og nettsikkerheten er i høyfokus. Tar du nettsikkerheten på alvor?
Foredragsholder: Jan Petter Torgersrud , Datametrix

Sjøhuset: Automasjon av nettverk og sikkerhet i praksis 
Foredragsholder: Fredrik Emil Jensen og Ketil Adolfsen, Datametrix
15:00 Pause
15:15
Hovedhuset: Den digitale kundereisen
Digitaliseringen av våre liv og næringslivet er så vidt begynt. Dette fører til at dagens kundereise fortoner seg ulik både i behov og foretrukne kanaler avhengig av hvilken kunde, vare og tjeneste det er snakk om. Selve opplevelsen er noe som blir til gjennom flere møtepunkter og over tid. Vi ser på utfordringer og fordeler ved fremtidsrettet tenkning samt mulighetene rundt digitalisering.
Foredragsholder: Anders Weinholdt, Datametrix

 

Sjøhuset: Fremtidens datasenter
Behov for å redusere kompleksiteten og kostnadene i datasenteret? Innlegget tar for seg den hyperkonvergerte løsningen Hyperflex som bidrar til kostnadsbesparelser, forenkler IT-drift og administrasjon samt reduserer komponentene i datasenteret.
Foredragsholder: Vigbjørn Halvorsen, Cisco

15:45 Pause
16:00
Hovedhuset: Full kontroll på IT-driften?
Har du full kontroll på alle systemer med vedlikehold, backup, rapportering og management, overvåking, support og kompetanse, oppdateringer og service? Hvorfor kan det være gunstig å sette ut driften til en samarbeidspartner eller gå hele veien å kjøpe IT som en tjeneste? Hvilke fordeler gir det for virksomheten?
Foredragsholder: Rune Nordal, Datametrix

 

Sjøhuset: Sikkerhet i samsvar med loven
Det kan være vanskelig å ha full kontroll på lovverket og hvordan det påvirker virksomhetens nettverk og systemer. Check Point Software har vært markedsledende på IT-sikkerhetsløsninger i 19 år, og tilbyr løsninger som hjelper virksomheter med å holde seg i samsvar med lovverket og GDPR.
Foredragsholder: Daniel Husand, Check Point

16:30 Pause
16:45
Hovedhuset: Innovative løsninger for at din arbeidsdag blir bedre
Har du den siste appen for å chatte på din telefon? Vet du hvorfor andre selskaper er raskere i sine beslutninger? Tør du la være å finne ut hvorfor? Kom og se hvordan Cisco har digitalisert det analoge møtet.
Foredragsholder: Fredrik Kallum, Cisco
17:15 Hovedhuset: Oppsummering
17:30 Mingling
18:30 Middag
20:00 Stand-up Rune Bjerga
22:30 Avreise med båt fra Natvigs Minde
22:50 Ankomst Stavanger sentrum

 

Påmelding »