Nothing found

Datametrix kan mobildekning

Innendørs mobildekning et problem?

Datametrix kan mobildekning

Har du stabilt Wifi-nett så har du god mobildekning, vi kan Wifi og gir deg den mobildekningen du trenger! Datametrix kan mobildekning, så enkelt er det.

I dag er det slik at mange bygg er isolert og konstruert slik at mobilsignaler ikke trenger inn. Selv med god dekning i området og teppelegging av basestasjoner kan du oppleve at mobilsignalet er dempet på grunn av bygningskonstruksjonen. Bygningsmassen kan faktisk redusere dine mobilsignaler opptil hundre ganger. For å få den mobildekningen du ønsker kan du nå benytte Wifi Tale på din mobiltelefon. Det betyr at du kan ringe og sende meldinger på vanlig måte via Wifi-nettet, selv om du ikke har mobildekning, og de du snakker med vil ikke engang merke at linjen kobles fra 4G-nettet over til Wifi Tale underveis. For å oppnå dette trenger du en stabil tilgang til Wifi-nettet.

Datametrix kan mobildekning

Blind spots, et problem hos deg?

Vi har løsningen på problemet!

Blind spots vil si punkter i ditt bygg hvor Wifi-dekningen blir brutt. Dette vil helt klart kunne påvirke din Wifi Tale og gi deg brudd i samtalen din. Datametrix kan mobildekning og vil kunne gi deg det Wifi-nettet du trenger, slik at du ikke behøver å bekymre deg for å bli brutt. Med riktig antall aksesspunkter og plassert på de strategisk riktige stedene, så vil du ikke oppleve å bli brutt når du er i en viktig mobilsamtale og samtidig beveger deg rundt.

Datametrix kan mobildekning

Dette kan vi gjøre for deg

Vi gir deg mobildekningen du trenger!

Vi kan hjelpe deg med å oppnå bedre samtaleopplevelse og innendørsdekning, og sørge for pålitelig, stabil mobildekning i hele bygget ditt. Datametrix har vært med å bygge et av Norges råeste Wifi-nett som nå er en viktig “bærer” for mobilsamtaler. Vi hjelper deg å finne ut hvor mange aksesspunkter du trenger og hvor de må plasseres for å oppnå maksimal ytelse og unngå blind spots. Vi tilbyr også Wifi helsesjekk hvis du ønsker å finne ut om nettet ditt er godt nok for Wifi Tale.

Ønsker du deg et rått Wifi-nett? Da er det bare å ta kontakt med oss. Vi kan mobildekning!

Jeg ønsker å høre mer

Datametrix kan mobildekning

Wifi tale

Slik får du det

Wifi Tale får du på nye mobiltelefoner. Telenor er en unik leverandør av denne funksjonaliteten. Du aktiverer tjenesten enkelt i menyen på telefonen. Mobilleverandører som støtter dette er Sony, Samsung og Apple. Sjekk at du har SIM-kort for 4G.

iPhone

  1. Innstillinger > Generelt > Om, for å trigge nye operatørinnstillinger
  2. Innstillinger > Telefon > Wifi Anrop > Aktiver Wifi Anrop. Etter at Wifi Anrop er slått på, får du informasjon om at vi vil benytte din posisjon, og at du må trykke «Aktiver». Dette for å ivareta nødnummerhåndteringen.

Samsung

Innstillinger > Wifi Anrop > Wifi Anrop PÅ. For Samsung er Wifi Tale kun tilgjengelig på Telenorvarianter av mobilen.

Sony

Innstillinger > Mer > Wifi Anrop PÅ