Nothing found

Karriere

Ønsker du å bli en del av et pulserende, innovativt og godt teknisk fagmiljø, med lang erfaring og solid kompetanse. Da bør du søke jobb hos Datametrix.

Karriere – Bli med på eventyret innen teknologi og digitalisering!

Karriere

Vi er stadig på jakt etter nye talenter – er du et av dem?

Datametrix er stadig på jakt etter flere dyktige medarbeidere og vi ønsker å møte fremtiden med dyktige ansatte. Det finnes rett som det er spennende muligheter enten du ønsker å jobbe med salg, økonomi, prosjektledelse, customer management, produkt eller i teknisk avdeling. Datametrix fokuserer på kompetansebygging og kan tilby allsidige arbeidsoppgaver, faglige utfordringer og konkurransedyktige betingelser. Vi har et uformelt, engasjert og inspirerende arbeidsmiljø med korte beslutningsveier.

Å jobbe i Datametrix

Våre medarbeidere er selskapets viktigste ressurs, og Datametrix skal være en inspirerende arbeidsplass som investerer i de ansattes kompetanse og utvikling. De ansatte brenner for digitalisering og er med på å realisere kundenes potensiale for å skape endring, vekst og en virksomhet som er forberedt på fremtiden. Vi skal alle se muligheter i teknologien og være nysgjerrige, oppdaterte og løsningsorienterte. I Datametrix vil vi hele tiden jobbe fremtidsrettet.

Vil DU bli en av oss? Ta en titt på våre ledige stillinger.

Det er spennende tider for teknologisk utvikling, og vi opplever stor etterspørsel etter våre løsninger, tjenester og kompetanse. Ønsker du å bli en del av et godt teknisk fagmiljø med lang erfaring og solid kompetanse, send oss gjerne en e-post til hr@datametrix.no

Vi ønsker å styrke satsingen innenfor våre kjerneområder nettverk og sikkerhet og vi søker derfor etter flere arkitekter/rådgivere.
Du kan søke på stillingen via webcruiter.

 

Karriere

 

Vår organisasjon

Datametrix er en ledende leverandør av IP-baserte løsninger som muliggjør sikker kommunikasjon mellom mennesker via data, tale og video. Vi er et ledende kompetansehus og er kåret til Årets Cisco Gullpartner. Datametrix har kunden i fokus, og høy kundetilfredshet er viktig for selskapet.

Datametrix kompetanse, erfaring og evne til videreutvikling skal gi våre samarbeidspartnere og kunder de beste, sikreste og mest fremtidsrettede løsninger basert på ledende produkter og teknologier til enhver tid.