Nothing found

Lærling

Vi gir deg muligheten til å jobbe under læreperioden med de beste i bransjen og vi gir deg grunnlag for videre jobb innen nettverk, sikkerhet og samhandling.

Lærling – Bli med på eventyret innen teknologi og digitalisering!

Lærling

Visste du at Datametrix er godkjent lærebedrift i IKT-servicefaget?

Skal du ut i læra i IKT-faget og er på jakt etter en lærebedrift, da kan kanskje Datametrix være stedet for deg. Vårt hovedfokus er nettverk, sikkerhet og samhandling hvor vi har solid kunnskap og bred erfaring. Vi har sterke samarbeidspartnere og leverer tjenester til solide og kjente firmaer.

Lærling hos Datametrix

Som lærling hos oss vil du få god faglig oppfølging og spennende utfordringer innen våre fagfelt nettverk, sikkerhet og samhandling. Vi vil sørge for at du når de kompetansemålene din læreplan tilsier at du skal nå og du vil få en faglig veileder som blir ditt kontaktpunkt her hos oss. Vi vil gi deg den tryggheten du trenger og gi deg rom for å stille selv de dummeste spørsmålene.

Læretiden din hos oss

Det tas utgangspunkt i at din tid hos oss vil vare i to år. Du vil delta i bedriften på lik linje med andre kollegaer og bidra til verdiskaping. I praksis betyr dette at du allerede fra starten av læretiden får den opplæringen du trenger for å delta aktivt i produksjonen. Du vil følges opp hele tiden og ha en utfyllende og trygg læretid gjennom hele perioden.

Lærling

Åpen dag

Er du nysgjerrig på Datametrix som arbeidsgiver ønsker vi å gi deg muligheten til å komme på besøk og høre mer. Vi vil samle potensielle lærlinger til en åpen dag hvor vi forteller mer om dine muligheter her hos oss. Følg og lik oss gjerne på Facebook for å få oppdatert informasjon om våre ulike arrangementer.

Hva innebærer det å være en lærebedrift?

Som godkjent lærebedrift er vi forpliktet til å ha en opplæringsansvarlig og må sørge for at du som lærling når de kompetansemålene som står i læreplanen. Vi er en selvstendig lærebedrift med hele ansvaret for din opplæring og oppmelding til fag-/svenneprøven.

Vil du vite mer?

Da kan du gjerne kontakte oss for en uforpliktende prat. Vår lærlingkontakt Arild Sørli svarer mer enn gjerne på dine spørsmål.

Lærling

 E-post: Arild.Sorli@datametrix.no