Nothing found

Ny internasjonal Cisco pris til Datametrix

Cisco Enterprise Partner of the year 2016

 

På nylig avholdte Cisco Partner Summit i San Francisco vant Datametrix en internasjonal Cisco-pris: ”North Enterprise Partner of the year”.

Datametrix vant prisen for regionen North, som inkluderer de nordiske land samt BeNeLux.

– Denne prisen illustrerer at Datametrix’ kompetanse på Ciscos løsninger og teknologi er helt i front også i internasjonal sammenheng. Det er selvfølgelig stor stas å vinne internasjonale priser, samtidig som det er en viktig anerkjennelse av oss som selskap, sier Eivind Hauglie-Hanssen, administrerende direktør i Datametrix.

– Det er veldig moro at vårt fokus i denne vertikalen med dedikerte mennesker og mer forretningsorienterte tilnærming viser at vi er helt i front når det gjelder å utvikle digitaliserings arkitekturer for våre kunder. Samtidig er det også er en anerkjennelse av de løsningene vi allerede har implementert hos kundene, sier Hauglie-Hanssen.

I begrunnelsen fra juryen heter det bl.a: ”Datametrix er en veldig lojal og innovativ partner i Enterprise segmentet i Norge. Datametrix  vokste med 68% fra FY15, og har gått fra en klar nummer to i det norske bedriftsmarkedet til å bli den absolutte nummer én i FY16″.

Anerkjent Cisco Partner

– Ciscos løsninger og teknologi har vært kjernen i vår virksomhet i over 25 år. Prisen er med på å befeste vår posisjon som markedsleder på Cisco-teknologi i Norge, sier Hauglie-Hanssen.

Datametrix’ er Cisco Gullpartner og selskapets tekniske personell har de høyeste sertifiseringer innenfor de ulike teknologi- og løsningsområder.